Υπηρεσιες

Δείτε περισσότερα...

Πλύσιμο χωρίς τρίψιμο με βούρτσες , πανιά ή σφουγγάρια που μπορεί να χαράξουν τον αυτοκίνητό σας και να φθείρουν το χρώμα του .
Ο ενεργός αφρός λειτουργεί όπως και το σφουγγάρι παρασύροντας τον ρύπο μέσα στον αφρό και απομακρύνοντας αυτόν από τη επιφάνεια του οχήματος. Καθώς ο αφρός διασπάται, απελευθερώνει καθαριστικό υψηλής ποιότητας που απορροφά τη βρωμιά και όλων των ειδών τα υπολείμματα. Η κινητικότητα του αφρού, ενισχύει τη δράση του καθαριστικού, δίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Στην Περιβαλλοντική εταιρεία Ελλάδος, η φροντίδα του οχήματος σας είναι προσωπική μας υπόθεση. Το πλύσιμο των οχημάτων γίνεται αποκλειστικά με πιστοποιημένα καθαριστικά, 100% αποτελεσματικά και απολύτως φιλικά στα υλικά του αυτοκινήτου, στο ανθρώπινο σώμα αλλά και στο περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα...

Καθαρισμός σαλονιού | υφασμάτινο | δερμάτινο
Ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει τον καθαρισμό των καθισμάτων – πορτών – ουρανού – πατωμάτων – ταμπλό – πορτ μπαγκάζ. Ο βιολογικός καθαρισμός και η απολύμανση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γίνονται με προϊόντα κορυφαίων εταιρειών. Τα εσωτερικά πλαστικά μέρη αλείφονται με γαλάκτωμα (συντηρητικό ) πλαστικών. Τα εσωτερικά δερμάτινα μέρη επιστρώνονται με ειδική αλοιφή δέρματος για να διατηρούνται μαλακά χωρίς σκασίματα.
Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά, βιολογικά καθαριστικά χαμηλού αφρισμού, βιοδιασπώμενα και 100% ανακυκλώσιμα με ουδέτερο Ph και χωρίς λευκαντικά, ιδανικά για τον καθαρισμό των πιο σκληρών ρύπων και των λιπαρών λεκέδων από λάδια, γράσα και λίπη, σε καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες και επιφάνειες με συνθετικές ή φυσικές ίνες .

Με αυτόν τον τρόπο υπεύθυνα επιτυγχάνουμε :
- Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούµενους καθαρισµούς, σε ελάχιστο χρόνο.
- Τέλεια αποτελέσµατα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιµετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και µικροβίων στον ουρανό, στο σαλόνι, στις µοκέτες & σε όλες τις υφασµάτινες, δερµάτινες ή πλαστικές επιφάνειες.
- Εξειδίκευση στον καθαρισµό και την περιποίηση δερµάτινων επιφανειών όλων των ποιοτήτων.
- Καινοτόμα τεχνολογία για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισµένες επιφάνειες.

Δείτε περισσότερα...

Είναι μια ιδιαίτερη και προσεγμένη εργασία, που σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι αγαπούν τις βαθύτερες αξίες. Ο κινητήρας καθαρίζεται επιμελώς και στη συνέχεια επικαλύπτεται με ευέλικτη επίστρωση σιλικονούχου κεριού, που του χαρίζει προστασία . Δεν πλένουμε απλά το κινητήρα του οχήματος σας αλλά τον κάνουμε να φαίνεται σαν καινούργιο .

Δείτε περισσότερα...

Εξειδικευμένη εργασία που καλύπτει τις μικρό-γρατσουνιές, αφαιρεί τις οξειδωμένες βαφές και απομακρύνει τέλεια τους ξεραμένους λακέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνια και πίσσες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το αυτοκίνητό σας δείχνει σαν καινούργιο! Το μυστικό της επιτυχίας είναι στην ποιότητα των υλικών. Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον, και κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Δείτε περισσότερα...

Στην εταιρεία μας, οι ειδικές επιφάνειες έχουν ειδική μεταχείριση. Με ιδιαίτερη φροντίδα και ειδικά υλικά, αδιαβροχοποιούμε και προστατεύουμε, πλήρως, όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες από υγρά, ρύπους, σκόνες, μύκητες, εξασφαλίζοντας αδιαπέραστη προστασία που διαρκεί.

Δείτε περισσότερα...

Γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν σε σχέση με την έλλειψη χρόνου, αναλάμβάνουμε τη παραλαβή, το καθαρισμό και τη παράδοση όλων των τύπων επαγγελματικών οχημάτων, όπως ΙΧ, μικρά φορτηγά (van), κλπ.
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την εξωτερική εμφάνιση των εταιρικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, έτσι ώστε να αποτελούν τον «καθρέπτη» μιας σύγχρονης επιχείρησης που σέβεται τους εργαζόμενους αλλά και τους πελάτες της .
Ειδικές τιμές για στόλους άνω των 10 οχημάτων.